15 3 апартамента на разсрочено плащане БЕЗ КРЕДИТ!

до изчерпване на бройката

Публикувано на 16 Юни 2020

Нотариално прехвърляне на апартамента при сключване на договор. Разсрочено плащане на остатъка БЕЗ КРЕДИТ! - директно към инвеститора на проекта «ИСУ Инвест» EАД, част от групата на «Интерсервиз Узунови» АД. Предложението важи за 15 3 от апартаментите на «Варна сити парк ЮГ».

Какво е необходимо от ваша страна

  1. Избор на апартамент измежду останалите свободни.
  2. Обадете се на телефон 0888 810 810, за да си уговорите среща за уточняване на детайлите.
  3. Авансово плащане на 30% от цената на апартамента при сключване на договор и нотариално прехвърляне на собствеността.
  4. Разсрочено месечно плащане на остатъка от стойността за договорения срок.

На главната страница на сайта на «Варна сити парк ЮГ» ще може да следите бройката апартаменти за които важи предложението.

Снимки, изпратени от живущи

Здравето е движение, слънце и време сред природата, вода и хубава храна. Охраняемият «Варна сити парк ЮГ» предлага всичко това в собствен парк. Подържан озеленен парк с над 25 декара площ, 1500 м. пешеходни и вело алеи и целогодишен горещ минерален басейн формират съцето на комплекса. Сърце, поддържано ежедневно от екип професионалисти.

Днес всички говорим за здраве и икономика. Инвестиция в здраве, сигурност и жизнено важно пространство. Това вече направиха 362 нови собственика на апартаменти във «Варна сити парк ЮГ».

Последните 10 двустайни апартамента и малко оставащите свободни тристайни може да закупите сега. Без покупка "на зелено" или изчакване на бъдещо строителство. «Варна сити парк ЮГ» е въведен в експлоатация на 15 октомври 2019 г. жив и населен. Четири от най-престижните награди за 2019 г. - Сграда на годината 2019, Building Innovation Award 2019, Инвеститор на годината 2019 и Строител на годината 2019 г. бяха оценката на най-престижните конкурси в България.

Как спечелихме сърцата

Сигурност

В рязко променящата се здравна обстановка в световен мащаб, сигурността бързо взе превес. Ето как се грижим за сигурността на живущите ежедневно:

  1. Собствен сондаж за минерална вода на дълбочина от 1920 м доставя питейна и гореща вода до всеки апартамент;
  2. Собствена пречиствателна станция от VI-то поколение и собствен енергиен център осигуряват на «Варна сити парк ЮГ» безпрецедентна за града непрекъсваемост на целогодишна климатизация, питейна минерална вода, гореща и студена минерална вода за битови нужди и СПА (балнеология) във всеки апартамент;
  3. 24 часово видео наблюдение следи 20 000 м2 собствен подземен паркинг, 25000 кв. м. зелен парк и общите части във «Варна сити парк ЮГ»;
  4. 24 часов контрол на достъп през два пропусквателни пункта (КПП) се осъществява автоматизирано за живущите и от жива охрана за външни лица;
  5. Собствено паркомясто в подземен паркинг със асансьорна връзка до всеки етаж на сградите;
  6. На територията на парка и сградите няма бездомни животни и случайни минувачи.

Мострени апартаменти

Пет завършени до ключ апартамента в блок Б, вход А


Апартамент БА16

Апартамент БА17

Апартамент БА18

Апартамент БА19

Апартамент БА20

Спасителен остров на здраве

Минерална активирана вода за питейни, битови нужди и СПА

В пречиствателната станция на «Варна сити парк ЮГ» се извършва допълнителен процес на физико-химично и микробиологично стабилизиране и вирусна инактевация. Това става чрез кислородни аниони, получени в резултат на студен електростимулационен синтез на озон. Така преработената вода стимулира кислородния метаболизъм в човешкия организъм, без нарушаване на редокс–системите в него. При това се стимулират силни имуностимулиращи, регенериращи, антистресови и дезинтокционни процеси. Водата може успешно да се използва за превенция на различни заболявания предизвикани от микроорганизми и вируси. Има положителния ефект върху метаболизма, работата на съдечният мускул, дихателната честота и приливния обем на белите дробове (концентрацията на водородни и кислородни йони).

Активираната с аниони на кислорода вода е ненадминат многофункционален антиоксидант. Това не е таблетка, въздействаща върху работата на отделен орган, а разтвор, пробуждащ собствените сили на организма, оздравяващ го отвътре, чрез стимулиране синтеза на вещества като католиза, флавоноидни и други ензими, които оказват позитивно влияние върху ДНК и защитават клетките от увреждане.

Термоминералната вода е богатство за Варна,
трябва да се използва и да се радваме, че го имаме.

инж. Злати Златев,
изпълнителен директор на "Геология, проектиране и проучване" АД - Варна

Парк

Охраняем и подържан озеленен парк с над 25 декара площ. Вечнозелени храсти японски чашкодрян, правят компания на 24 пейки и 4-те беседки разположени между 1450 м пешеходни и вело алеи. Детска площадка от 153 кв. м. заобградена от 26 чинара, формират съцето на комплекса.

Басейн

Целогодишен горещ минерален басейн с температура 32 - 35 °C басейнът е на разположение на собствениците в комплекса целогодишно, до него не се допускат външни лица. Водата в басейна е от същият водоносен хоризонт, използван за минерална вода и СПА процедури в куротен комплекс «Св. Константин и Елена», «Слънчев ден» и «Златни пясъци».

Домът не е място, а чувство.

Философията на,
«Варна сити парк ЮГ»

Опит и сигурност

варна сити парк

Вече изграденият от нас жилищен комплекс «Варна сити парк» може да Ви послужи като демонстрация на обслужването и неговото качество. «Варна сити парк ЮГ» следва същата политика! Подписаните договори за управление и поддръжка гарантират сигурност и спокойствие през годините. Чрез предоставяне на качествени услуги в дългосрочен план, клиентите ни са нашите рекламни лица.

Прочетете подробно за климатизацията и за измервателните прибори.

Чувствително подобрено качеството на живот. Максимален комфорт, същевремнно намалени разходи за битови нужди!

За целта осигурихме 1960 метров сондаж за 49°С термоминерална вода (водата притежава и лечебни свойства използвани в балнеологичните СПА центрове в района на град Варна). Пречиствателна станция от шесто поколение, премахва сероводорода и тежките метали, като оставя в миналото пречистването с хлор.

Кредитиране на българи, работещи в чужбина

Кредити за български граждани с доходи от чужбина с цел покупка на жилище в комплекса. Кредитът е с максимален срок на погасяване до 30 години (360 месеца). При договарянето на конкретни параметри по кредита важат всички преференции, договорени с банката партньор за покупка на жилище във «Варна сити парк ЮГ».

Пример

 Тристаен апартамент, 103,04 м2, с цена 81 800 EUR.

296 GBP (345 EUR) месечно, БЕЗ първоначална вноска!

Водата на «Варна сити парк ЮГ», месечната такса, локация и апартаменти.

Партниращи банки осигуряват ипотечно финансиране (на изплащане). Имате ли още въпроси? Позвънете ни: +359 888 810810 (отговаряме и на Viber) Пишете ни: vcp.office@isu.bg

Любопитно

Знаете ли, че «Варна сити парк ЮГ» има 456 апартамента, а 365 от тях вече имат своите собственици? И това е само месец и половина преди Акт 16.

Какво прави «Варна сити парк ЮГ» толкова привлекателен?

Имот без аналог в България

 Апартаментите са с сезонна климатизация и минерална гореща и студена вода в чешмите. Собствен сондаж на дълбочина 1960 м. 49°С термоминерална вода. Минералната вода от извора се използва за целогодишна климатизация (охлаждане и отопление), питейна вода, вода за битови нужди и СПА (балнеология).

 Цената на водата за битови нужди и ежедневна консумация ще е референтна с цената на ВиК и ще е винаги по ниска от нея за 10 годишен срок на договора.

 Сметки от топлинни инженери: 3,5 пъти по-евтино отопление — 45 лв./месец за 65 кв. м. двустаен и 3 пъти по-евтино отопление — 79 лв./месец за 103 кв. м. тристаен апартамент във «Варна сити парк ЮГ». Сравненията са правени спрямо отопление с климатици в най-масовия тип апартаменти във Варна. Не се плаща отопление и охлаждане на общи части.

 Пречиствателна станция за вода от пето поколение, премахва сероводорода и тежките метали, като оставя в миналото пречистването с хлор. Строителни материали с изключителни топло и шумоизолационни характеристики (виж тук). Резултатът създаде най-екологично чистия жилищен комплекс във Варна, използващ най-сигурната енергия на планетата — геотермалната. «Варна сити парк ЮГ» е първият по рода си жилищен комплекс в България. Информация за примерни месечни сметки, цена и гаранция за цената.

 Горещата вода подавана за баня и битови нужди е от същият подземен воден хоризонт 1300-1700 м. използван за балнеология в «Дом Младост», «Болница за долекуване, продължително лечение и рехабилитация - филиал Варна» на МВР, басейните и оранжериите в двореца «Евксиноград» и др.

 Гледка към Варненското езеро, на 4 автобусни спирки от центъра на град Варна, 4,3 км. до летище Варна.

Ако Ви интересуват подробности или имате други въпроси свързани с «Варна сити парк ЮГ» позвънете ни на тел: 0888 810 810.

Един от тристайните апартаменти

Списък с цени и подробна информация

Партниращи банки осигуряват ипотечно финансиране (на изплащане). Имате ли още въпроси? Позвънете ни: +359 888 810810 (отговаряме и на Viber) Пишете ни: vcp.office@isu.bg

Видео

Партниращи банки осигуряват ипотечно финансиране (на изплащане). Имате ли още въпроси? Позвънете ни: +359 888 810810 (отговаряме и на Viber) Пишете ни: vcp.office@isu.bg

Апартаменти по мярка

Бъди архитект на собствения си дом (без ограничение от бетонни колони).

Покажи

УДОБНО!
От автомобила
в асансьора!

Най-големият подземен паркинг на един етаж във Варна.

Покажи

СИГУРНОСТ,
спокойствие
и ред.

Жилищен комплекс
с контрол на достъпа.

Покажи

БЕЗ ХЛОР! Кристална вода
от собствен
източник

Покажи

3,3 км (4 спирки)
до Катедралата

С излаз към локално за комплекса ненатоварено шосе и широк булевард до сърцето на града.

Покажи

СВОБОДНИ от
ангажименти.

Ниска месечна такса за поддръжка на общи части, инсталации, парк и басейн.

Покажи

БЕЗ автомобили! Само хора и природа около сградите.

Покажи

ГОРЕЩ МИНЕРАЛЕН басейн

Целогодишен, само
за собственици.

Покажи

20 000 м2
поддържан
зелен парк

1450 метра пешеходни
и вело алеи.

Покажи

ЕЗЕРОТО
и гората са
нашия пейзаж

Слънце от изгрев до залез
в истинският ни свят.

Покажи

СПА
Здраве от
природата

Минерален извор с лечебна вода
във всеки апартамент!

Покажи

Имате ли въпроси?
Позвънете ни: +359 888 810810
Пишете ни: vcp.office@isu.bg